Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 20, 2018, 01:15:37 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Klezmer, Bordspellen en Funk en Hiphop
Pages: [1] Print
Author Topic: Klezmer, Bordspellen en Funk en Hiphop  (Read 720 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


Klezmer, Bordspellen en Funk en Hiphop
« on: April 24, 2017, 03:19:55 pm »Donderdag 27 April komt Simits naar de Bunker voor een avondje  Klezmer, Deze illustere groep uit de eigen regio speelt klezmer en Yiddisch muziek. Een band met gedegen muzikanten met een voorliefde voor Klezmer, Jiddische muziek met net geen jazzy inslag
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 28 April kan de Telefoon aan de kant en tafel vol met bordspellen tijdens Gamenight, Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers .
Zaal open 19u Entree Gratis

Zaterdag 29 April is er een gratis Concert van de hiphop en funkbands SpaceMonkeys & Leila & the Timing, SpaceMonkeys is een engelstalige hiphop/Funk band met jazz invloeden.
Geronimo, rapper/ writer van de band Spacemonkeys maakt al 10 jaar hiphop en kwam met het idee om een band op te richten waarmee hij live kan performen. na 4 maanden repeteren hadden ze hun debuut.

De Nijmegense band Leila & The Timing is nieuw in het circuit, de frontvrouw heeft al eerder in de Bunker gespeeld met I'M LA MA. De band maakt Neo-Soul, Fusion, Funk, Hip Hop music. Diverse andere
bandleden zijn ook 'bekend' van fake ID.
Zaal open 20u Entree geheel gratis
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: