Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
February 19, 2018, 02:10:20 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Bunker All Stars, Gamenight & Ierse Avond
Pages: [1] Print
Author Topic: Bunker All Stars, Gamenight & Ierse Avond  (Read 664 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1089


altijd aan vakantie toe


Bunker All Stars, Gamenight & Ierse Avond
« on: June 02, 2017, 10:15:22 am »Donderdag 8 Juni Een speciale afsluiting van een turbulent Tuney seizoen, onder muzikale leiding van onze programmeur is een speciale sessieband samengesteld, dit onder de noemer Bunker All Stars !
Het belooft een zeer bijzonder avond te worden.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 9 juniis er weer een Gamenight Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers .
Je eigen favo bordspel meenemen mag ook ..
Zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 10Juni Big Irish Bonanza met live LQR Raap een groepje jonge enthousiastelingen, een flinke dosis creativiteit en een voorliefde voor gezelligheid bij elkaar en je hebt ´t: Koffiepauze. Onder deze naam neemt een groep jongeren uit de gemeente het initiatief om een paar keer per jaar een ultiem avondje uit neer te zetten. Een avondje uit dat nèt weer eens wat anders is dan de gebruikelijke avonden. Een avondje uit, met nèt wat meer!
Met deze voorkeur voor twistende thema’s en verrassende varianten wordt op 10 juni Big Irish Bonanza gelanceerd: een doldwaze Ierse avond zoals Gemert die niet eerder gezien heeft. Een avond waar jong en oud kruist, waar zowel de oude klanken van The Pogues als de nieuwe van The Dropkick Murphy’s onmisbaar zijn en waar het Ierse groen meer dan ooit aanwezig zal zijn. De gordijnen worden opengegooid voor de Brabantse band LQR, die met hun uptempo Ierse folkrock de avond helemaal compleet maakt. Een liefhebber van energieke livemuziek, zin in een avondje als vanouds met de vrienden van toen of gewoon op zoek naar de avond die je weekend écht even nodig heeft?
Zaal open 20u entree gratis
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: