Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 20, 2018, 01:13:11 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Concertweekend met Folk, Hardrock & Punk
Pages: [1] Print
Author Topic: Concertweekend met Folk, Hardrock & Punk  (Read 313 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


Concertweekend met Folk, Hardrock & Punk
« on: September 10, 2017, 08:05:56 am »Donderdag 14 Sept krijgt de Bunker bezoek van Assorted Travellers Songs met een country-hart ge´nspireerd door Woody Guthrie, The Seeger Sessions en de geschiedenis van het Amerikaanse Westen. Na een uitgebreide tour met o.a. supportshowsá voor Henny Vrienten, shows in Hedon en Melkweg is het nu tijd voor een definitieve doorbraak.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 16 Sept staan 2 Brabantse toppers op ons podium waar heel Gemert op kan swingen, echt authentieke muziek. Save Your Sympathy is een energieke band met een eigen stijl in zowel de muziek als in de krachtige shows! De muziek is een combinatie van verschillende genre's, maar het beste te omschrijven als krachtige hardrock met veel metal elementen! De live shows hoeven niet beschreven te worden, daar moet je gewoon bij zijn!!!!
Freeloader is wat je krijgt als je 4 muziekliefhebbers bij elkaar zet met een mix van punk, rock n roll tot hardrock. FREELOADER! Stil staan is zeker geen optie op onze muziek. scheurende gitaar een beukende bass, knallende drum en screaming vocals staat zeker garant voor een goed partijtje rocken. Je zou ons kunnen vergelijken met Airbourne en de Offspring die een trio hebben gehad met Motorhead. Klinkt vies? Het is echt wel lekker!
zaal open 20u entree geheel gratis
« Last Edit: September 10, 2017, 08:37:43 am by Piet » Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: