Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
February 24, 2018, 03:40:36 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Blues, Vinyl & Halloween party met 7 Dirty
Pages: [1] Print
Author Topic: Blues, Vinyl & Halloween party met 7 Dirty  (Read 235 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1090


altijd aan vakantie toe


Blues, Vinyl & Halloween party met 7 Dirty
« on: October 23, 2017, 08:32:17 am »Donderdag 26 Okt komt Blueslegende Jan de Bruijn weer naar Gemert voor een Tuney show. Zanger-gitarist Jan de Bruijn (Rijsbergen, 1958) speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart. Recht uit het hart. Aanvankelijk bij iedereen uit de buurt die dat maar vroeg. Na successen bij The Crew, double brown en Gonnabeez gaat hij solo. Jan de Bruijn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel.
Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 27 Okt is er weer een bijeenkomst van de Vinylclub , onze club van platendraaiers gaan weer genieten van de beste muziek op het beste medium, 3 gast dj's nemen je mee door hun platencollectie. Zelf ook een keer draaien, kom langs!
zaal open 20u entree gratis.

Zaterdag 28 Okt vieren wij Halloween met 7 Dirty, voor de echte engerds en freaks spelen zijn een keur aan rock en popcovers. 7 Dirty zal vanavond er alles aan de om het publiek aan de het dansen te krijgen tijdens onze jaarlijkse monstermash. Ze spelen een repertoire aan hits van o.a. Simple Minds, Waylon, Springsteen en nog veel meer. Maar vanavond een stuk enger in ieder geval.
zaal open 20u entree 3,-
 
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: