HomeProgrammaFotoboekIntranetForumContactContact
do 22 februari
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00
za 24 februari
Entree: gratis
Aanvang: 20:00
do 1 maart
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00
za 3 maart
Entree: gratis
Aanvang: 20:00

Uk Folk & Wave Invasion
Tom Neven Band, Gamenight & Jammen met Acoustic Cafe
Geen Carnavalsmuziek maar wel feest !!
Jonesy & Poplokaal On Stage!!
Amerikaanse folk, swingend vinyl & Computerworld


Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Email: 
Code:Secret Summer Session met Etan Huijs

Za 24 juni 2017
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: €3,5

De 2e Secret Summer Session van dit seizoen. Klein, intiem, buiten en gezellig, dat zijn de woorden die deze avonden het beste omschrijven.

Etan Huijs.
Haal het doek op voor Etan Huijs, singer-songwriter uit Venray. Een muzikant die zijn hart inzet om muziek te maken én te spelen. Zijn genre bevindt zich op het kruispunt waar melancholische folk en melodieuze pop elkaar ontmoeten.

Kilometers maken, daar gaat het Etan vooral om. Het podium is zijn tweede thuis. Daar bereikt hij keer op keer zijn doel: het publiek verrassen met zorgvuldig gemetselde liedjes vol diepgang en hoop. In de tussentijd bracht hij tastbare producten uit in 2008 (cd ‘Telescopes’), 2013 (EP ‘Pool of hearts’) en recent in 2016 het breed en luid bejubelde album ‘The battle of everything’, waarop Etan onder anderen samenwerkte met singer-songwriter/producer Maarten van Praag (ex-City to City) en celliste Michelle Courtens.

Mijlpalen in overvloed voor Etan, waaronder spelen in het voorprogramma van David Knopfler (ex-Dire Straits) en optredens op festival The Brave en in poptempel Paradiso. Ondanks deze gevestigde speelplekken, voelt hij zich nergens te groot voor. Want nogmaals, Etan wil spelen. Met een gitaar op zijn rug en een open hart bespeelt hij ieder podium waar muziekliefhebbers samenkomen.

Begin 2017 presenteerde Etan Huijs zijn nieuwe EP. En daar keken liefhebbers, pers en publiek, terecht reikhalzend naar uit. Een nieuw en knap staaltje muzikaal smullen.
https://www.facebook.com/etansongs

Open 20u showtime 22u fooienpot gaat rond voor entree min 3,50