HomeProgrammaFotoboekIntranetForumContactContact
do 22 februari
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00
za 24 februari
Entree: gratis
Aanvang: 20:00
do 1 maart
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00
do 8 maart
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00

Tom Neven Band, Gamenight & Jammen met Acoustic Cafe
Geen Carnavalsmuziek maar wel feest !!
Jonesy & Poplokaal On Stage!!
Amerikaanse folk, swingend vinyl & Computerworld
Willy deVille Covers, Gamenight & Bluesrock met Sheverine & Cooking John


Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Email: 
Code:Tuney Thursday - Jan de Bruyn

Do 26 oktober 2017
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: €3,5

Zanger-gitarist Jan de Bruijn (Rijsbergen, 1958) speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart. Recht uit het hart. Aanvankelijk bij iedereen uit de buurt die dat maar vroeg. Al gauw wordt hij zelf de spil – vaak met z’n zus Anneke – waar alles om draait.

In de jaren tachtig speelt hij met The Crew, een ijzersterke rhythm & blues formatie.
In het begin van de jaren negentig start hij The Gonnabee’z, opnieuw een combinatie van Nederlandse en Belgische popmusici.

Misschien waren beide bands een noodzakelijke omweg. Eind jaren negentig lijkt Jan terug te keren naar de blues met bands als Double Brown (herenigd met Anneke), About Queens of the Blues en Blue Angels. Het album 12 Bars and More van Double Brown laat horen dat de blues zich goed leent voor uitstapjes naar andere stijlen.

Jan de Bruijn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Niet voor niets deelde hij tot nu toe podia en studio’s met Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, Peter Dictus, Bløf, Eddie C Campbell, The Uptown Horns, Kaz Lux, Oscar Benton, Kees Meerman, Kees Schipper, Raymond v/h Groenewoud, Stef Bos en vele anderen.
Tegenwoordig staat Jan de Bruijn weer een stap dichter bij zijn ‘roots’. Net als vader Drik dat jaren met veel succes deed, schrijft en zingt Jan de laatste jaren ook in zijn eigen moedertaal, het Rijsbergs-Zunderts.

www.jandebruijn.com

Fooienpot komt rond voor entree; de minimale bijdrage is 3,50